Kongebakkens slagter & specialitetsforretning

Ovnstegt lammenakke- filet med aspargessalat

Ovnstegt lammenakke- filet med aspargessalat

Ingredienser

  • 1 lammenakkefilet
  • 3 kviste rosmarin
  • Salt og peber
  • 500 g hvide/grønne asparges
  • 1 bundt krydderurter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 dl god mayonnaise
  • Fintrevet citronskal af 1 citron
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 bundt frisk estragon
  • Salt og peber

Opskrift til 4 personer

Ovnstegt lammenakke- filet med aspargessalat og kold bearnaisecreme.

Lammenakkefileten krydres godt med salt og
peber samt rosmarin. Lammenakkefileten sættes i en forvarmet ovn ved 180°C og steges i 2 timer eller til en kernetemperatur på 75°C.

De hvide asparges skrælles fra hovedet og ned efter. De sidste 2 cm knækkes af.
De grønne asparges skrælles ikke, men de sidste 2 cm knækkes også af.
Aspargesene koges al dente og vendes med de friske krydderurter og olien.

Kold bearnaisecreme
Mayonnaisen smages til med fintrevet
citronskal, sennep, friskhakket estragon samt salt og peber.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.