Kongebakkens slagter & specialitetsforretning

Kolde borde, brød og vine

Koldt bord 1

Vælg 5 retter.
2 slags sild = 1 ret

Udvalg
• Helstegt højreb med tytterod
• Krondyr i solbærsovs
• Gammeldags andesteg med rødkål og svesker
• Små frikadeller med rødkål og surt
• Grov leverpostej med bacon og champignon
• Paté med tyttebær og cornichonger
• Hønsesalat med bacon
• Rejesalat
• Brasola med pebberod og tyttebær
• Hjemmelavet flæske- og kalvesylte med sennep
• Tyroler spegeskinke med olivenkompot
• Blandet ost (Spanske, Franske og Danske)
• Frugtsalat
• Glaseret skinke med surt
• Spegeskinke med æggestand
• Gammeldags hjemmelavede finker med rødbeder
• Grov medister med rødkål
• Hjemmelavet blodpølse med æblemos
• Mager ribbenssteg med rødkål og surt
• Svine mørbradbøffer i flødesovs
• Stegt unghane med rabarberkompot
• Oksebryst med pickles og peberrod
• Rødvinsmarineret svinekam
• Kalkunbryst med salat
• Tarteletter med høns i asparges
• Gammeldags æbleflæsk

• Laksetatar med pebberroddressing
• Saltmarineret laks
• Hvide islandske sild med løg og kapers
• Røde islandske sild med løg og kapers
• Karrysild med æg
• Jyskestegte sild med bløde løg
• Dijonsild med pebberod og bløde løg
• Æblesild med creme fraiche
• Gravad laks med dressing
• Laksemousse
• Fersk røget laks med asparges
• Citron laks med peberrod/tyttebør
• Hellefisk med sennepsdressing
• Pandekager med krabbesalat
• Fiskefilet med rejer, remoulade og citron
• Rejer med mayonnaise og citron
• Laksepaté med tatarsauce

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
170,00

Koldt bord 2

Vælg 6 retter.
2 slags sild = 1 ret

Udvalg
• Helstegt højreb med tytterod
• Krondyr i solbærsovs
• Gammeldags andesteg med rødkål og svesker
• Små frikadeller med rødkål og surt
• Grov leverpostej med bacon og champignon
• Paté med tyttebær og cornichonger
• Hønsesalat med bacon
• Rejesalat
• Brasola med pebberod og tyttebær
• Hjemmelavet flæske- og kalvesylte med sennep
• Tyroler spegeskinke med olivenkompot
• Blandet ost (Spanske, Franske og Danske)
• Frugtsalat
• Glaseret skinke med surt
• Spegeskinke med æggestand
• Gammeldags hjemmelavede finker med rødbeder
• Grov medister med rødkål
• Hjemmelavet blodpølse med æblemos
• Mager ribbenssteg med rødkål og surt
• Svine mørbradbøffer i flødesovs
• Stegt unghane med rabarberkompot
• Oksebryst med pickles og peberrod
• Rødvinsmarineret svinekam
• Kalkunbryst med salat
• Tarteletter med høns i asparges
• Gammeldags æbleflæsk

• Laksetatar med pebberroddressing
• Saltmarineret laks
• Hvide islandske sild med løg og kapers
• Røde islandske sild med løg og kapers
• Karrysild med æg
• Jyskestegte sild med bløde løg
• Dijonsild med pebberod og bløde løg
• Æblesild med creme fraiche
• Gravad laks med dressing
• Laksemousse
• Fersk røget laks med asparges
• Citron laks med peberrod/tyttebør
• Hellefisk med sennepsdressing
• Pandekager med krabbesalat
• Fiskefilet med rejer, remoulade og citron
• Rejer med mayonnaise og citron
• Laksepaté med tatarsauce

Minimum 10 personer.
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
210,00

Koldt bord 3

Vælg 7 retter.
2 slags sild = 1 ret

Udvalg
• Helstegt højreb med tytterod
• Krondyr i solbærsovs
• Gammeldags andesteg med rødkål og svesker
• Små frikadeller med rødkål og surt
• Grov leverpostej med bacon og champignon
• Paté med tyttebær og cornichonger
• Hønsesalat med bacon
• Rejesalat
• Brasola med pebberod og tyttebær
• Hjemmelavet flæske- og kalvesylte med sennep
• Tyroler spegeskinke med olivenkompot
• Blandet ost (Spanske, Franske og Danske)
• Frugtsalat
• Glaseret skinke med surt
• Spegeskinke med æggestand
• Gammeldags hjemmelavede finker med rødbeder
• Grov medister med rødkål
• Hjemmelavet blodpølse med æblemos
• Mager ribbenssteg med rødkål og surt
• Svine mørbradbøffer i flødesovs
• Stegt unghane med rabarberkompot
• Oksebryst med pickles og peberrod
• Rødvinsmarineret svinekam
• Kalkunbryst med salat
• Tarteletter med høns i asparges
• Gammeldags æbleflæsk

• Laksetatar med pebberroddressing
• Saltmarineret laks
• Hvide islandske sild med løg og kapers
• Røde islandske sild med løg og kapers
• Karrysild med æg
• Jyskestegte sild med bløde løg
• Dijonsild med pebberod og bløde løg
• Æblesild med creme fraiche
• Gravad laks med dressing
• Laksemousse
• Fersk røget laks med asparges
• Citron laks med peberrod/tyttebør
• Hellefisk med sennepsdressing
• Pandekager med krabbesalat
• Fiskefilet med rejer, remoulade og citron
• Rejer med mayonnaise og citron
• Laksepaté med tatarsauce

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
225,00

Koldt bord 4

Vælg 8 retter.
2 slags sild = 1 ret

Udvalg
• Helstegt højreb med tytterod
• Krondyr i solbærsovs
• Gammeldags andesteg med rødkål og svesker
• Små frikadeller med rødkål og surt
• Grov leverpostej med bacon og champignon
• Paté med tyttebær og cornichonger
• Hønsesalat med bacon
• Rejesalat
• Brasola med pebberod og tyttebær
• Hjemmelavet flæske- og kalvesylte med sennep
• Tyroler spegeskinke med olivenkompot
• Blandet ost (Spanske, Franske og Danske)
• Frugtsalat
• Glaseret skinke med surt
• Spegeskinke med æggestand
• Gammeldags hjemmelavede finker med rødbeder
• Grov medister med rødkål
• Hjemmelavet blodpølse med æblemos
• Mager ribbenssteg med rødkål og surt
• Svine mørbradbøffer i flødesovs
• Stegt unghane med rabarberkompot
• Oksebryst med pickles og peberrod
• Rødvinsmarineret svinekam
• Kalkunbryst med salat
• Tarteletter med høns i asparges
• Gammeldags æbleflæsk

• Laksetatar med pebberroddressing
• Saltmarineret laks
• Hvide islandske sild med løg og kapers
• Røde islandske sild med løg og kapers
• Karrysild med æg
• Jyskestegte sild med bløde løg
• Dijonsild med pebberod og bløde løg
• Æblesild med creme fraiche
• Gravad laks med dressing
• Laksemousse
• Fersk røget laks med asparges
• Citron laks med peberrod/tyttebør
• Hellefisk med sennepsdressing
• Pandekager med krabbesalat
• Fiskefilet med rejer, remoulade og citron
• Rejer med mayonnaise og citron
• Laksepaté med tatarsauce

Minimum 10 personer.
 

Vis mere
Pr. stk.
Kr.
265,00

Koldt bord 5

Vælg 10 retter.
2 slags sild = 1 ret

Udvalg
• Helstegt højreb med tytterod
• Krondyr i solbærsovs
• Gammeldags andesteg med rødkål og svesker
• Små frikadeller med rødkål og surt
• Grov leverpostej med bacon og champignon
• Paté med tyttebær og cornichonger
• Hønsesalat med bacon
• Rejesalat
• Brasola med pebberod og tyttebær
• Hjemmelavet flæske- og kalvesylte med sennep
• Tyroler spegeskinke med olivenkompot
• Blandet ost (Spanske, Franske og Danske)
• Frugtsalat
• Glaseret skinke med surt
• Spegeskinke med æggestand
• Gammeldags hjemmelavede finker med rødbeder
• Grov medister med rødkål
• Hjemmelavet blodpølse med æblemos
• Mager ribbenssteg med rødkål og surt
• Svine mørbradbøffer i flødesovs
• Stegt unghane med rabarberkompot
• Oksebryst med pickles og peberrod
• Rødvinsmarineret svinekam
• Kalkunbryst med salat
• Tarteletter med høns i asparges
• Gammeldags æbleflæsk

• Laksetatar med pebberroddressing
• Saltmarineret laks
• Hvide islandske sild med løg og kapers
• Røde islandske sild med løg og kapers
• Karrysild med æg
• Jyskestegte sild med bløde løg
• Dijonsild med pebberod og bløde løg
• Æblesild med creme fraiche
• Gravad laks med dressing
• Laksemousse
• Fersk røget laks med asparges
• Citron laks med peberrod/tyttebør
• Hellefisk med sennepsdressing
• Pandekager med krabbesalat
• Fiskefilet med rejer, remoulade og citron
• Rejer med mayonnaise og citron
• Laksepaté med tatarsauce

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
310,00

Brød, smør og fedt

Brød, smør og fedt.

Vi er naturligvis også i stand til at levere hjemmebagt brød, samt kiks og smør.

Vis mere
Pr. person
Kr.
25,00

Stort udvalg i gode og udsøgte vine!

Vi modtager gerne bestilling på vine med returret af hele flasker.